Rugzakjes van Stip & Bloem

Hoewel we nog steeds geen echte mooie lentedagen hebben gehad, klimt de temperatuur langzaam omhoog en weten we dat het voorjaar heus niet lang meer op zich zal laten wachten. En dan? Dan trekken we er op uit! We gaan naar de speeltuin, het pretpark, het strand, maken een mooie wandeling in het bos of picknicken in het park. Heerlijk! Wat hebben de kindjes dan nodig? Juist, een hippe rugzak! In het voorjaar krijg ik altijd zin om nieuwe dingen te kopen. Slecht voor de portemonnee, maar heel goed voor mijn humeur na al die grauwe dagen. Bij Stip & Bloem zijn er weer geweldige nieuwe rugzakjes in het assortiment. Je wordt er helemaal hebberig van! Ik ben niet de enige die niet kan kiezen, Wendy van Stip & Bloem kon zelf ook niet kiezen! Ze stuurde mij een bult aan foto’s, dat wil je niet weten. Dus ik heb een kleine selectie gemaakt, maar wil je echt alles zien, dan moet je even doorklikken naar haar website.

En voor de trouwe Hip & Hot lezers is er natuurlijk een mooie korting!  Stip & Bloem biedt iedereen die net als ik zin heeft in nieuwe spulletjes 10% korting aan op het hele assortiment met kortingscode “hipenhot” (niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen) geldig van 5 maart t/m 9 maart.

Vorig artikelDraw Something
Volgend artikelVersier een huisje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in