Bouwen in een luciferdoosje

Kim Welling_The Instant Comfort box_luciferdoosje_DIY kit_hand met doosje_1_DjelloMijn nieuwsgierigheid is gewekt als ik lees: ‘Do not despair, the instant comfort pocket box is here for you!’. Wat ik vind, overtreft mijn verwachting (en slaat alle wanhoop de grond in). Achter deze woorden ontdek ik namelijk een kleine schat: drie tot de verbeelding sprekende DIY kits van de in Utrecht wonende ontwerpster Kim Welling. Prachtige driedimensionale voorstellingen in kleine luciferdoosjes voorzien van grootse boodschappen, zoals ‘You look wonderful today!’, ‘You can do anything!’ ‘Love will come your way!’ en ‘Everything will be ok.’.

Eenvoudig om te maken

In zo’n zelfmaakpakket vind je alle materialen om twee inspirerende panorama doosjes te maken: twee blanco luciferdoosjes van 3,5 x 5,3 x 1,5 cm, twee Engelse instructies met de geprinte matchbox figuren en een stukje karton om de dieptes in het doosje mee te creëren. Leg schaar en lijm klaar en je kunt meteen beginnen met het knippen van de papieren onderdelen en het opbouwen van de voorstellingen. Nee hoor, dit is helemaal niet moeilijk om te maken, deze kits vallen in de categorie doe-het-zelf-light. Leuk en eenvoudig om te maken en een vrolijk resultaat is gegarandeerd.

Als cadeau

The instant comfort pocket box is ook zeer geschikt om aan een ‘lieve ander’ te geven als bedankje, om een hart onder de riem te steken, als Valentijnsgroet, om succes te wensen of gewoonweg om een brede glimlach op zijn of haar gezicht te toveren. Geef je een zelfgemaakt kant-en-klaar doosje cadeau of het complete doe-het-zelf pakket?

Alle drie verschillende sets kun je vinden in de bijzondere selectie (zelfmaak)producten van webwinkel Djello. Ze kosten € 10,50 per verpakking. Welke easy-make-it-yourself kit is jouw favoriet: groen, blauw of rood?

Kim Welling_The Instant Comfort box_luciferdoosje_DIY kit_3 doosjes_Djello

 Dit is een gastblog van Maureen van Beek, eigenaresse van Djello. Een webwinkel voor creatieve en fantasierijke kinderen en volwassenen.

Vorig artikelMista Wabbit & Silly Sirkus
Volgend artikelInsectenkistje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in