Mostly Magnets

hippe-magneetjes-bloemenPunaises kunnen heel saai zijn. Ik had vroeger van die gewone witte. Niks aan. Later, toen ik juf was in het basisonderwijs, kocht ik eens schattige lieveheerstbeestjes. Dat was al leuker. Nu, vele jaren later en al lang geen juf meer, heb ik geen reden meer om punaises te gebruiken. Ik heb geen prikbord. En dat vind ik reuze jammer sinds ik Mostly Magnets heb ontdekt! Want wat een leuke punaises verkopen ze daar zeg! Ik zou er spontaan een prikbord van kopen! Gelukkig heb ik wel een magneetbord. En ook wat betreft magneetjes kun je daar je hart ophalen. Ik heb er al een paar uitgekozen en besteld. Die leuke felgekleurde met die boompjes. De uiltjes. En natuurlijk ook de bloemen. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk. Gelukkig zijn ze niet duur. Voor de punaises betaal je slechts 3,50 euro en voor de magneetjes 4 euro. De verzendkosten zijn 3 euro, dus als je slim bent bestel je een paar setjes tegelijk. Kun je meteen een poosje vooruit.

Mostly Magnets heeft mij een leuk setje magneetjes gestuurd om te verloten onder de lezers van Hip & Hot. Wat je hier voor moet doen is het volgende: vertel ergens op het internet over Hip & Hot en/of plaats een link of banner naar deze site. Dit kan bijvoorbeeld zijn op je eigen weblog, op een forum, op je hyves of misschien heb je zelf wel een ander goed idee. Kopieer de link waar het berichtje of de link staat en mail deze via dit formulier. Deze actie loopt tot 15 mei 2009. Daarna krijgt de winnaar bericht via de mail.

hippe-magneetjes-boom leuke-punaise-kinderen magneetje-mostly-magnets

Vorig artikelBabyboel
Volgend artikelHuset
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. Hallo!

    Ik heb geprobeerd op de link te klikken, maar kan deze punaises nergens bestellen.. en ik wil ze ik wil ze ik wil ze 🙂

    Groetjes Patricia

  2. Hey hallo,

    Jullie berichten zijn al van lang geleden..maar zijn dit soort punaises ook in Nederland verkrijgbaar..ik kan nergens leuke punaises vinden, ook op internet is het erg moeilijk!
    Alvast bedankt, grtjs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here