Mostly Magnets

mostly magnetsPunaises kunnen heel saai zijn. Ik had vroeger van die gewone witte. Niks aan. Later, toen ik juf was in het basisonderwijs, kocht ik eens schattige lieveheerstbeestjes. Dat was al leuker. Nu, vele jaren later en al lang geen juf meer, heb ik geen reden meer om punaises te gebruiken. Ik heb geen prikbord. Maar wel een magneetbord, en dat is zo ongeveer hetzelfde.

Lees ook: Dierenalfabet magneten voor de kinderkamer

Mostly Magnets

Mostly Magnets was een Etsyshop waar je allerlei hippe magneetjes kon kopen. Helaas bestaan ze niet meer, maar gelukkig staat Etsy bekend om z’n vele creatievelingen en zijn er genoeg die het stokje hebben overgenomen. Want wat een leuke magneten voor je magneetbord verkopen ze daar zeg! Ik heb er al een paar uitgekozen en besteld. Die leuke felgekleurde met die boompjes. De uiltjes. En natuurlijk ook de bloemen. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk. Gelukkig zijn ze niet duur. 

Magneetborden

Heb je geen magneetbord? Dan wordt het tijd om er eentje aan te schaffen. Ook magneetborden zijn er in allerlei soorten en afmetingen. In combinatie met een whiteboard of schoolbord. Je kan zelfs magneetverf op de muur strijken, zodat je een mooi kleurvlak hebt waar je met magneetjes belangrijke briefjes en kaarten op kunt hangen. Heel leuk ook op een kinderkamer of bijvoorbeeld in de gang of de keuken. Leuke ideeen voor magneetverf op de wand kun je vinden op Pinterest. Daarna kun je er mostly magneten op plakken, die je op Etsy of bij een andere webwinkel hebt gekocht. 

hippe-magneetjes-boom leuke-punaise-kinderen

Vorig artikelPoeba gender reveal party’s en geboortefeesten
Volgend artikelHuset
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Hallo!

    Ik heb geprobeerd op de link te klikken, maar kan deze punaises nergens bestellen.. en ik wil ze ik wil ze ik wil ze 🙂

    Groetjes Patricia

  2. Hey hallo,

    Jullie berichten zijn al van lang geleden..maar zijn dit soort punaises ook in Nederland verkrijgbaar..ik kan nergens leuke punaises vinden, ook op internet is het erg moeilijk!
    Alvast bedankt, grtjs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in