Mista Wabbit & Silly Sirkus

Lois & Meske pop 04Mista Wabbit en zijn Silly Sirkus schavuiten zijn in rep en roer, ze maken zich klaar voor een lange reis. Ze gaan naar Italie op vakantie.
 Meske vraagt aan Robby robot: “Zeg Robby, wat nemen we eigenlijk allemaal mee?”.
Waarop Robby antwoord: “Een opbergzak met eten, drinken, zonnebescherming en vermaak”.
“Vermaak?” vraagt het Meske geamuseerd.
Precies, vermaak ja, want het is een lange reis zo op de rug van Olly…maar gelukkig zingt Olly liedjes als je aan zijn staartje trekt.
“Ver-maaa-haak zei je? , je dwaalt af Robby!”, snerpt Meske met haar armpjes in de lucht en draait als een echte ballerina.
Ja, een Silly Pocketfriend om te knutselen en te spelen en een Speelkussentje waar je mee kan knuffelen, spelen en ook nog op kan slapen als je moe bent geworden!
“Mag mijn rammelpopje ook mee?”, vraagt Aafie ‘t aapje die voorbij stuitert en zacht land op de buik van Pimmie Panda.
Vooruit, die mag ook mee… en ze juichen allemaal!
Typerende productfoto Sanne Dols voor PB
Silly Sirkus is een collectie bestaande uit kinderlifestyle producten die zijn ontworpen en met de hand gemaakt door Sanne Dols. In het najaar wordt het eerste kinderboek verwacht, daar zal je dus nog even op moeten wachten, maar alle andere producten kun je bestellen of op maat laten maken via: www.sannedols.nl.
Opbergzak Uil 2
Vorig artikel2 Cute 2 Be True bij Atelier Kiddies
Volgend artikelBouwen in een luciferdoosje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in