Skyline underwear voor de mannen!

bolas boxershort new yorkMijn eerste vakantie met Maik, inmiddels al ruim 12 jaar geleden, was naar New York. Struinen door de diverse wijken, wandelen door Central Park, flaneren op Time Square en slenteren rondom het Vrijheidsbeeld herinner ik me nog vrij goed. Toen ik de boxershorts van BOLAS zag die de Skyline van New York als print hebben, vond ik dat dan ook een superleuk cadeautje voor hem.

Meestal zijn boxers gewoon saai wit. Of zwart. Of een andere effen kleur. Deze skyline vond ik verrassend. Bovendien hebben ze niet alleen New York, maar ook wereldsteden als Amsterdam, Londen en Parijs. Leuk om de hele collectie te hebben! Bovendien schijnen ze supergoed te zitten. Hele fijne pasvorm. Of Maik dat ook vindt, dat weet ik pas na kerst. Ik kocht ooit eens voor een verjaardag boxershorts van diverse merken en over elke versie had ie wel iets te zeuren. Te strak, te los, te flubberig. Mijn eerste ontdekking met hoe kritisch mannen blijkbaar wel niet zijn over hun ondergoed. En ik maar denken dat die shorts allemaal hetzelfde zaten…

Een foto van Maik met boxershort aan…? Mmm, ik ben bang dat ik dat zelfs na de kerst niet voor elkaar krijg. Helaas! For my eyes only…

Wat vind jij van de BOLAS Skyline boxershorts? Ook iets voor jouw partner? Je koopt ze trouwens hier.

bolas skyline underwear

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in