Brief voor je lief

Brief voor je Lief - Romeo & JuliaWil je een lieve brief naar iemand sturen, maar ben je niet zo’n schrijver en ontbreekt het je aan woorden?
Of heb je de woorden wel, maar een onleesbaar handschrift?  Bij briefvoorjelief helpen ze je om een romantische (handgeschreven) brief op te stellen.
Degene die je liefhebt ontvangt geen standaard, saai smsje of een simpel emailbericht, maar een oprechte en hartverwarmende liefdesbrief. Als dat geen echte liefde is …..

if_love_wasEr is een grote keuze aan handschriften, lettertypes en soorten briefpapier. Het is zelfs mogelijk een klein cadeautje aan de brief toe te voegen en als jij een super romanticus bent, wordt er wat van jouw favoriete parfum over de enevlop gesprenkeld. Heb jij geen Valentijn maar wil je wel een lieve vriendin in het zonnetje zetten, kan dat bij briefvoorjelief ook.

Om de prijs hoef je het niet te laten, want een brief, inclusief verzenden, is al verkrijgbaar vanaf € 2,95.

Vorig artikelOnline Valentijnskaarten bij Homemade Happiness
Volgend artikelJe eigen Valentijnsbrievenbus
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in