Green Jump

Green Jump aankleedkussenhoesGroen is hip. Steeds vaker kiezen ouders voor gezonde, biologische, gifvrije en milieuvriendelijke producten. En terecht! Wat is er nu belangrijker dan die kwetsbare, kleine wezentjes die onze kinderen zijn? We gunnen ze een gezond en lang leven, en in de huidige maatschappij gaat dit jammer genoeg niet meer vanzelf. Niet zelden verschijnt er in het nieuws een bericht over schadelijke stoffen gevonden in voedsel of stoffen. En dan denk je als ouder: dit wil ik niet, maar waar vind ik een alternatief? Dat is niet altijd even simpel, maar gelukkig schieten de eco-shops als paddestoelen uit de grond! Zo wordt het makkelijk om een alternatief te vinden. Een paar klikken en je hebt al een hippe, 100% milieuvriendelijke en veilige luiertas, jurk, rompertje in huis. En wat dacht je van dat geweldige houten speelgoed, de knuffels en het kinderservies wat gegarandeerd vrij is van gifstoffen? Allemaal te koop bij Green Jump. Dus: jump by at Green Jump!

Green Jump kleding

Green Jump wil iedereen graag kennis laten maken met de functionaliteit en veiligheid van hun producten. Daarom stelt Green Jump 2 hippe drinkbekers beschikbaar van het merk Klean Kanteen ter waarde van 28 euro inclusief verzendkosten. Je moet dan wel even het antwoord op deze vraag zoeken: hoeveel shirts met lange mouwen verkoopt Green Jump? Stuur het antwoord inclusief de keuze van de kleur (roze of blauw) en het soort tuitje (sportdop of drinktuitje) naar contact en wie weet mag jij straks zo’n handige en vooral 100% veilige drinkbeker ontvangen! Deze actie loopt tot 13 augustus 2009.

K12PPLK12SIPPY
Vorig artikelZonnebloemetje
Volgend artikelLollypopshop
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in