Online Valentijnskaarten bij Homemade Happiness

330_446_valentijn_hart_sasEchte post versturen is weer hip en hot, en zeker rond Valentijnsdag. Bij Homemade Happiness hebben ze een knip-kaarten collectie ontwikkeld, waarmee je online kaarten verstuurt. Heel gemakkelijk en leuk voor de ontvanger. Je slaat met deze kaarten drie vliegen in een klap. Online bestellen, de ontvanger krijgt een echte post op de mat en het leukste is natuurlijk dat de ontvanger zelf kan knutselen met de ontvangen kaart. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, varierend van een ansichtkaart tot posterformaat.

Wil je ook een Valentijns cadeautje weggeven, denk dan eens aan het Waarzeggertje. Misschien ken je het nog van vroeger. Vraag je vriendinnetje om een cijfer te kiezen en beweeg het Waarzeggertje dat aantal keer. Bij de laatste tel stop je, en laat je je vriendin een engeltje kiezen. Dan vouw je het flapje daarachter open, en de opdracht die daar achter staat, moet zij dan uitvoeren. Plezier gegarandeerd!
valentijnsdag_wippertje_dicht_lr

Vorig artikelValentijnsdag op Pinterest
Volgend artikelBrief voor je lief
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in