Lilalabeltje

De eerste keer dat ik op de site van Lilalabeltje belandde, was omdat ik op zoek was naar hippe vogelhuisjes. Ik was nog zwanger en druk bezig met het inrichten van de kamer van mijn dochter. Op haar muur zit een grote boomsticker. Ik wilde die graag opleuken met vogelhuisjes. En die hebben ze bij Lilalabeltje! Hele mooie, die zeker als een pareltje de muur sieren van de baby- of kinderkamer. In allerlei hippe kleurtjes en motiefjes. Al snel ontdekte ik dat Lilalabeltje nog veel meer moois te bieden heeft. Zo verkoopt ze ook prachtige behangbomen, doosjes, buttons, shirtjes en je kunt bij Lilalabeltje zelft terecht voor een hip ontwerp geboortekaartje! Kant en klaar, of naar eigen idee laten ontwerpen, bij Lilalabeltje kan het allemaal!

Voor de Hip & Hot lezers is er natuurlijk weer een leuke actie in samenwerking met Lilalabeltje. Dit keer mag er een slagzin worden afgemaakt. Echt iets voor de mensen die creatief zijn met taal. De zin die moet worden afgemaakt is: Shoppen bij Lilalabeltje is leuk omdat, …….. Geef jouw creatieve vondst door via dit formulier, en wie weet win jij straks een Lilalabeltje cadeaubon ter waarde van 15 euro! Deze actie loopt tot 28 juli 2010. O ja, en als je bij Lilalabeltje een bestelling plaatst van boven de 25 euro, dan ontvang je zolang de voorraad strekt een schattig rompertje gratis!

Vorig artikelFluffels
Volgend artikelShainsware
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in