Bureaulegger

vrolijke bureauleggerHip & Hot en Nelleke Wouters zijn een hele leuke samenwerking aangegaan. Naast de complimentenkaarten, komen er de komende tijd nog veel meer producten van papier. We zullen deze gaan verkopen via een webshop die wordt ingebouwd in de website van Hip & Hot. Er zullen steeds nieuwe producten worden toegevoegd. Deze week komt er een onwijs gave bureaulegger binnen. Lekker kleurrijk, en bovendien handig in het gebruik. Met weekplanner, inspiratievak, een blok waar je websites kunt invullen die je wilt onthouden en belangrijke dingen die je niet wilt vergeten. We hebben de vrolijke kleuren van de complimentenkaarten gebruikt, want die spreken aan, hebben we gemerkt. We zijn immers allemaal een beetje klaar met het sombere winterweer: op naar de lente! De bureaulegger is lekker groot: 48,5 bij 33,5 centimeter en gedrukt op 100 grams papier. Ook leuk om cadeau te doen! Hij kost € 9,95 exclusief verzenden. Bestellen? Klik dan hier!

Wil jij zo’n leuke bureaulegger winnen? Dat kan! Like onze facebookpagina en laat ons via onderstaand formulier weten waarom jij ‘m zou willen winnen. Deze actie loopt tot 5 april 2014.

bureaulegger

Vorig artikelKrrr okodil!
Volgend artikelOpruimpret!
Nelleke Wouters
In 1976 geboren 'onder de vuurtoren' in het heerlijke Zeeuwse Westkapelle. Voor de liefde verhuisd naar Friesland. Al ruim 9 jaar liever verliefd op Johan (36). Übertrotse moeder van Nelson (3) en Lotus (1). Nelleke is eigenaar van Wouters Vormgeving & Fotografie. Haar meeste opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke zzp’ers. Daarnaast is ze communicatie- en juridisch adviseur bij een bouwbedrijf. Liefde voor woorden, beelden, kleur, eten en muziek. Dagelijks te vinden op Instagram, Pinterest, Facebook & Twitter. De nieuwe huisstijl van Hip & Hot is bedacht door Nelleke en ze ontwerpt free printables én de Hip & Hot Stationery. Daarnaast schrijft ze af en toe een blog over leuke ‘Nice to haves’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in