Opruimpret!

overbeck and friends buitenIedereen opruimen! Met deze prachtige, handgemaakte opbergmanden van het Duitse merk Overbeck and Friends wordt dat een feestje! In de kleurige manden zijn aansprekende dessins verwerkt: in de serie voor jongens, “Johnny” zie je auto’s, sterren, dieren en nog veel meer leuks. In de manden en tasjes voor meisjes, “Lotta” en “Amélie” zijn hartjes, vogeltjes, appeltjes, stippen, sterren etc. verwerkt! De manden zijn niet alleen mooi, maar zijn vooral erg handig: ze zijn gemaakt van gevlochten kunststof en zijn sterk en waterbestendig (dus ook te gebruiken in de badkamer).

De opbergmanden zijn dus erg leuk voor de babykamer, kinderkamer of speelhoek. Je hele huis fleur je snel op met deze vrolijke opbergmogelijkheden! Ook je keuken, woonkamer, badkamer of je eigen werkplek houd je lekker opgeruimd met een paar van deze gevlochten manden. Combineer verschillende maten voor een speels effect. De manden worden op eerlijke wijze door kleine familiebedrijfjes in Thailand met de hand gemaakt. Echt vakwerk! Het assortiment zal de komende maanden worden uitgebreid met meer mooie kleurenseries en formaten. Ook is het mogelijk om specifieke formaten (zoals bijvoorbeeld de grote speelgoedmanden) te reserveren. Je koopt de manden bij Fleurig & Kleurig.

overbeck and friends amelie

Vorig artikelBureaulegger
Volgend artikelMens erger je niet in ‘t groot
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in