Moederdag foto-shoot

Het is bijna moederdag! Iedereen probeert weer iets origineels te bedenken, maar eigenlijk willen al die moeders het liefst een foto van hun kinderen of kleinkinderen. Op canvas, of in een mooi lijstje. En dat is natuurlijk ook erg leuk! Trek de kids hun hipste kleertjes aan en boek een fotoshoot bij Simone Janssen. Jawel, zij heeft vorig jaar die prachtige zwangerschapsreportage van mij en ons gezin, gemaakt. Simone is heel flexibel, zij heeft een prachtige studio waar ze mooie plaatjes kan schieten, maar ze staat ook open voor een shoot aan het strand of in het bos. Op een mooie lentedag is dat zeker een aanrader!

Simone Janssen biedt voor alle Hip & Hot lezers fotoshoot aan voor moeder of oma (dus van kinderen en/of kleinkinderen), te boeken vóór moederdag (dus uitvoering mag later) voor € 85,- ipv € 115,-, dus met € 30,- korting als je de code H&H vermeldt.

Vorig artikelGizzi’s keukenmagie
Volgend artikelPaasbordje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in