By Nord

Het draait natuurlijk allemaal om sfeer in het leven. Van een bepaalde sfeer kan ik heel gelukkig worden. Sfeer hoeft niet duur te zijn, met een tak uit het bos of een mooi kleedje kun je een serene, natuurlijke sfeer creëeren. In de zomer ben ik ook vaak op zoek naar sfeer. En spulletjes om een bepaalde sfeer mee in het leven te roepen. ‘Blik op sfeer’ is dé webwinkel bij uitstek waar ik vaak terecht kom. In het assortiment vind je stoere, landelijke woonaccessoires voor kinderen en volwassenen van o.a. Hoffz, ZUSSS & Blik label. Nieuw bij ‘Blik op sfeer’ is de prachtige collectie van het Deense merk By Nord is tijdloos en van hoge kwaliteit. De visie van By Nord is het ontwerpen van unieke accessoires voor diegenen die graag een persoonlijke touch geven aan hun woon- en leefstijl. De mooie Scandinavische natuur is een bron van inspiratie. Ik vind de dekbedhoezen met de prachtige boom zò mooi. En die theedoeken… Het is een fijn merk om een natuurlijke sfeer mee te creëren.

Namens Blik op Sfeer mogen wij een theedoek van By Nord weggeven. Daar moet je wel wat voor doen. Wij willen graag weten van welk merk de houten wijnfleshouder is. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot 5 juli 2011.

Vorig artikelKussens van Manon.Garritsen
Volgend artikelDutchyPuppy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in