Trendy Kinderkamer

Op Hip & Hot, de site die de trends voor je spot, kan een webshop als Trendy Kinderkamer natuurlijk niet ontbreken! Al bij het openen van de home zie je hippe spulletjes in beeld verschijnen, waarvan een aantal ook al eens op Hip & Hot hebben gestaan. Voor mij reden genoeg om verder te kijken. En dan kijk je je ogen uit. Trendy Kinderkamer heeft een neus voor hip kinderkamerspul! Waar ik erg van gecharmeerd ben, is het merk Esthex. Ik ontving een leuke blauwe hanger met raketjes van dat merk. Tof ding, perfecte aanvulling op de kamer vanYuren. Hij kan er zelf uren naar kijken en slaat tegen de belletjes. En je kunt zien dat het met zorg gemaakt is. Ook het merk G.e.K. is erg leuk!  Achter het merk by G.e.K. schuilen 2 creatieve Nederlandse dames, die met veel liefde deze collectie ontwerpen. De unieke stijl straalt een knusse sfeer uit en alle producten worden grotendeels met de hand gemaakt. Voor elk wat wils en ieder stuk is betoverend mooi! Trendy Kinderkamer heeft verder allerlei hippe tassen, beauty cases, quilts, kussens, dekbedovertrekken, lampen, pyamazakken, klamboe’s en meer.

Waarschijnlijk heb je al meteen iets leuks gespot als je hebt doorgeklikt naar Trendykinderkamer. En wil je dat kopen. Het geluk wil, dat lezers van Hip & Hot 10% korting krijgen op hun bestelling! Vul hiervoor de code hipenhot in tijdens het bestelproces. Toch weer een leuke meevaller, niet waar?

Vorig artikelEen boek van je kindertekening
Volgend artikelSerabeena
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in