DutchyPuppy

De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. WatLief verkoopt DutchyPuppy in haar webshop. Het zijn verbazend leuke t-shirts met natuurlijk grotendeels als thema de hond. Maar er zitten ook shirts tussen met een ander thema. Mijn oog viel op het gele ijscokar shirt, dat vind ik superleuk voor mijn knul voor de zomer. Of het roze shirt met de DutchyKitten, dat zal vast bij mijn dochter in de smaak vallen. Het mooie aan dit merk is, dat de t-shirts relatief goedkoop zijn. Slecht €9,95 en je hebt zo’n hip shirt al in huis. Fijn om nog snel even aan te schaffen voor de zomervakantie! Met ijsgeklieder moet je nogal eens een shirtje wisselen heb ik recent weer ervaren…

Namens watLief mag Hip & Hot 2 DutchyPuppies naar keuze weggeven. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: Hoeveel verschillende DutchyPuppies  zijn er te koop in de winkel van watLief? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks de winnaar. Deze actie loopt tot 6 juli 2011.

Vorig artikelBy Nord
Volgend artikelKinderwagendoek tegen weersinvloeden
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in