Udder Cover

Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch over de Udder Cover. Ik ben namelijk pro borstvoeding en vind het onzin om jezelf en je kindje af te schermen tijdens het voeden. Deze uit Amerika overgewaaide nieuwe gewoonte kan en wil ik niet ondersteunen. Toen ik dit product ontdekte, leek het me dus niks. Ik wilde het niet eens uit proberen. Maar, eerlijk is eerlijk, daar kwam ik van terug. Ik kreeg namelijk een baby in april. En deze baby krijgt borstvoeding. Het is ook mooi weer buiten. Daar wil ik van genieten, maar ik wil niet dat mijn zoon verbrand in de felle zon. Dus telkens zat ik te hannesen met een hydrofiel luier over zijn koppie. Niet handig, want het valt er af en je zit gewoon niet makkelijk. Dat was het moment dat de Udder Cover weer door mijn gedachten vloog. Ik besloot te vragen of ik het mocht uitproberen. Dat mocht. En nu ben ik laaiend enthousiast. Wat een handig ding, die Udder Cover! Door de flexibele band aan de bovenkant, kun je je kindje goed zien en aankijken. Maar door de lap stof heeft je baby geen last van de zon. De Udder Cover is bovendien goed op te vouwen, waardoor je het zo in je tas stopt. Ideaal met dit warme weer, superhandig om mee te nemen op vakantie! Ik ben enorm blij met de Udder Cover en kan het iedere borstvoedende moeder aanraden!

Wie deze superhandige borstvoedingsgadget wil bestellen voor de zomer, die valt met zijn neus in de boter. Lezers van Hip & Hot krijgen namelijk bij bestelling van een Udder Cover een gratis Milk Band cadeau. Wat je dan moet doen is het volgende. Ga naar de site van Smartmama en bestel de Udder Cover. Geef in het opmerkingenveld aan dat je meedoet aan de Hip & Hot lezersactie en vermeld de kleur van de milkband die je wilt ontvangen. Je krijgt dan die fijne Udder Cover met de gratis door jou gekozen kleur Milk Band snel thuisgestuurd!

Vorig artikelLaptoptailors
Volgend artikelKickies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in