Kleine dreumes meerijdstoeltjes

twooOke, ik ben zwanger, we naderen de 20 weken dus langzaamaan moeten er oplossingen bedacht worden voor kleine, praktische probleempjes. Onze dochter van 3 kan natuurlijk al lopen, maar lange stukken of uitgebreid winkelen red ze nog niet. Om nou een dubbele kinderwagen te kopen voor een baby en een meisje van 3 jaar is ook wat overdreven, dus wat dan? Ik werd getipt over de Kid-Sit en de TWOO, 2 meerijdstoeltjes die je aan iedere kinderwagen met een horizontale as kunt koppelen. Wij hebben de Bugaboo Cameleon, en daar past ie prima op. Op de site van Kleine Dreumes zag het er uit als de ideale oplossing, maar ik wilde dat natuurlijk wel even uitproberen om het zelf te ervaren. En dat mocht. Dus afgelopen week liep ik (door de sneeuw!) achter een lege kinderwagen, maar met een klein vrolijk meisje achterop de Kid-Sit. Onze dochter vond het prachtig, stoer ook! In het begin moest ze even wennen, je kunt namelijk niet rustig met je handen in je zakken zitten, want als de stoep een beetje schuin is kukel je er zo af. Gelukkig heeft de Kid-Sit daarom een bandje aan het stoeltje gemaakt, waar je kind zich aan kan vasthouden. In deze sneeuw-tijd zijn wantjes dan wel handig! Verder beviel het prima. Het loopt niet zwaar, je moet alleen soms wel een beetje meer aan de zijkant lopen doordat de Kid-Sit een beetje uitsteekt. Maar ik heb dat niet als vervelend ervaren. Al met al een goede keuze dus, die Kid-Sit. Wij zijn er blij mee!

kidsit

Ben jij ook zwanger of hoop je dat snel te worden en zoek je een soortgelijke oplossing? Dan kan ik de Kid-Sit echt aanraden. En voor mensen die al het sta-plankje van de Bugaboo hebben, kun je eenvoudig de TWOO gebruiken en deze als krukje op het plankje bevestigen. Heb je geen kinderwagen met een horizontale as, maar zoek je wel een oplossing? Dan raad ik je aan Hip & Hot dit voorjaar nog even goed in de gaten te houden….

kid-sit

Vorig artikelHuismannen
Volgend artikelbySOOS
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Wij hebben ook de Kidsit. Vooral in de zomer veel gebruikt. Kreeg je ook zoveel opmerkingen? ‘Jij zit daar lekker’ hoorden we zo vaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in