Djeco speelgoed, altijd een succes!

trekkonijnDJECO is een van de favorieten speelgoedmerken van Psikhouvanjou. Alleen al het ontvangen van de nieuwe catalogi is elke keer een feest, alsdus Coretty. De covers, de nieuwe illustratoren en natuurlijk de collectie, zijn altijd vernieuwend. DJECO werkt met meer dan 120 verschillende illustratoren en maakt een zeer uigebreide collectie met meer dan 1500 artikelen. Dat is moeilijk kiezen zou je denken, maar niks is minder waar. Met gemak halen zij de krenten uit de DJECO pap. En hoe leuk is hun als onze favorieten ook jullie favorieten worden? Uiteindelijk gaat het daar natuurlijk om. Daarom deelt het team van PSikhouvanjou graag hun DJECO top 3:

kaarthouder

1. Trekkonijn Roulapic: een perfect kraamcadeautje of een eerste verjaardagscadeau.
2. Kaartenhouder poes: spelletjes doen is zo leuk maar hoe hou je als de kaarten in die kleine handjes?
3. Het Noordpool spel: Djeco brengt als enige speelgoedmerk uitdagende spelletjes voor de allerkleinsten 2.5 jr +. Deze “Little”serie spellen zijn perfect te spelen met kleintjes en ook nog een heel mooi omdat er in elk spel mooie diertjes en speelborden zitten.

noordpoolspel

Vorig artikelSpaanse Kinderkleding
Volgend artikel2 Cute 2 Be True bij Atelier Kiddies
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Leuk! Zeker die spelletjes!!
    Ik ben gek op de stickers van djeco. En de stempels…
    Er staat in jullie stukje dat zij de enoge zijn met spelletjes voor kindjes van 2+, maar vergeet het duitse, gele, kinderspellenmerk niet 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in