Free Printable inpakpapier voor kerst

IMG_5522Al die leuke kerstcadeautjes moeten natuurlijk worden ingepakt. Liefst in leuk inpakpapier. Ik schreef al eerder deze maand een blog over diverse leuke kerstpapiertjes die ik online tegenkwam. Daar zaten een heleboel prachtige patroontjes bij, voor een gevarieerde look onder de kerstboom. Ik hou er zo van om kerstcadeautjes onder de boom te leggen ruim van te voren. Als die cadeautjes er twee weken liggen, dan wil ik dus ook dat ze er leuk uitzien. In deze blog vind je gratis inpakpapier voor kleine cadeautjes die in een A4tje passen. Free printable inpakpapier voor kerst dus! 

Lees ook: Pak cadeautjes in met herbruikbaar pakpapier

Free Printable inpakpapier voor kerst

Voor kleine cadeautjes, zijn de free printable inpakpapiertjes hartstikke leuk! En handig. Want heb je geen kerstpapier in huis, dan is dat dus zo geregeld. All you need is een printer. Hieronder kun je de free printables downloaden. Daarna gewoon even uitprinten op een A4tje en inpakken maar! Veel inpakplezier met deze gratis printbare inpakpapiertjes voor kerst. 

Download het gratis inpakpapier voor kerst

Er zijn 4 verschillende inpakpapiertjes die je gratis kunt downloaden en uitprinten in kleur. Pak daarna je cadeautje in, grote strik er om heen of plak er een dennetakje op en je hebt een prachtig kado onder de boom liggen. Voor grotere cadeaus kun je uiteraard beter een paar rollen inpakpapier voor kerstmis aanschaffen. Dat kan bijvoorbeeld hier

Klik op onderstaande plaatjes om de bestanden te downloaden.

Inpakpapier Kerst 1

Inpakpapier Kerst 2

Inpakpapier Kerst 3

Inpakpapier Kerst 4

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Paperbreeze
Volgend artikel10 dingen die je kunt doen met kerststempels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in