C-MOI

Ben je op zoek naar een unieke manier om te laten weten dat je gaat verhuizen, ga dan voor zo’n leuke verhuiskaart van C-MOI. Je kunt er een echte sleutel aan vastmaken en dat is natuurlijk wel erg leuk. De kaart kan ook ook besteld worden als trouwkaart (de sleutel van de liefde) of als geboortekaartje (nieuwe bewoner). Je kunt er dus veel kanten mee op. Naast de leuke verhuiskaarten kun je bij C-MOI ook terecht voor o.a. wenskaarten en geboortekaarten. Maar ook voor zakelijke dingen, zoals een huisstijl ben je bij C-MOI aan het juiste adres.

De lezers van Hip & Hot kunnen gebruik maken van een kortingscode waarmee je 5% korting krijgt op je bestelling bij C-MOI. Gebruik de code hip&hot, deze is geldig tot 25 mei 2012.

Vorig artikelMy Jewellery
Volgend artikelBroer & Zus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in