Eerste hulp bij mooi inpakken

orla kiely inpakpapierIn-pakt is een Belgische webshop vol origineel cadeaupapier, trendy geschenkzakjes en bijbehorende linten en decoraties. Ik hou ervan. Een met zorg uitgekozen cadeau verdient een mooie verpakking. Wat kleurig lint erbij, prachtig touw er omheen, een lief labeltje met een subtiel stempeltje, een mooie bloem die je op bijzonder pakpapier plakt… Er is zoveel wat je kunt doen om een cadeau mooi te versieren! Wat je bestelt in deze webwinkel valt mooi ingepakt bij jou op de mat. Dat is al een feestje op zich!

Bij In-pakt vinden ze een cadeau pas een cadeau als je het met veel liefde hebt ingepakt. Met het perfecte papier. Het perfecte bijpassende lint. Het mooiste tape. Wat dat betreft kan je in deze webshop je hart ophalen. Er is volop keuze. Het inpakpapier is te koop  per meter, per rol of per vel. Net maar wat jou voor het handigste is. En ben je niet zo handig met inpakken of niet heel creatief? Er zijn altijd nog de geschenkzakjes en geschenkdoosjes. Ik ben helemaal weg van het inpakpapier van Orla Kiely. Kleurrijk, mooie vormen en toch stijlvol. En die autootjes! Wat zijn ze leuk! Is er nog iemand jarig binnenkort? Ik krijg inpak-zin!

vogel mint cadeaupapier

 

Namens In-Pakt mogen wij twee setjes geschenkzakjes weggeven; een set met uiltjes-stickers en een set met appel-stickers. Wil jij wel zo’n setje winnen? Geef dan het juiste antwoord op de vraag via onderstaand formulier: “hoeveel soorten folie inpakpapier verkoopt In-pakt?” Onder alle inzenders worden twee winnaars getrokken. Deze actie loopt t/m 30 juni 2014.

ingepakt cadeautje bloemen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)

  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here