Cadeau tips voor verschillende leeftijden

Het verjaardagsseizoen komt er bij ons weer aan. Alle vier de kinderen zijn in de periode februari, maart en april jarig. Lekker druk en compact tegelijk. Met het aanbreken van deze tijd, ontstaat er ieder jaar weer cadeautjesstress. Wat gaan we geven? En wat gaan de kinderen aan elkaar geven? Geloof me, met vier kinderen heeft de jongste alles al. Gelukkig bestaat er zoiets als “speelgoed van het jaar“. Daar kun je cadeau tips voor verschillende leeftijden vinden.

Cadeau tips voor verschillende leeftijden

De eerste die bij ons jarig is, is Sterre. Zij wordt 12 en niet meer geïnteresseerd in speelgoed. Het liefst wil en een iTunes kaart, handelettering spullen zoals pennen, brushpennen en stempels en ze leest graag. Heel ingewikkeld is het voor haar dus niet. Ook spelletjes doen het goed. Komen we wel uit.

Cadeau tip voor 4 jaar

Fee wordt 4 jaar. Voor haar is het ‘t meest lastig om cadeautjes te verzinnen, want we hebben al ontzettend veel. Online zag ik Baby Alive, een pop die echt kan plassen als je haar drinken geeft. Dit is ook speelgoed van het jaar en ik denk dat Fee het geweldig gaat vinden. Een andere tip is een Playmobil set. Nu hebben we dat al heel veel, dus ik denk niet dat ze dat zal kiezen. Tot slot is voor Fee ook zandbak speelgoed leuk. Hiermee kan ze van de zomer lekker spelen, zowel in de tuin als op het strand.

Cadeau tip 7 jaar

Onze Lenthe wordt dit jaar alweer 7. Zij zit in de fase van Putty, slijm en nog wat dingen. Ik vond voor haar ook als tip een startgame of de robot van Clementoni. Allebei leuk! Daarnaast is ze aan het leren lezen, rekenen en schrijven. Educatieve cadeautjes zijn dus ook zeker de moeite waard.

Cadeau tip 9 jaar

Als laatste verjaart onze Yuren. Hij wordt alweer 8, time flies. Hij is vooral in to the voetbal en voetbalplaatjes, de Gravitrax knikkerbaan en ook de Boomtrix is geweldig leuk. De Starter set van Boomtrix heeft een lanceertoren plus een aantal trampolines waarmee je banen kunt bouwen om een kogel – springend van de ene naar de andere trampoline – in een doel te krijgen. De kunst is om de trampolines zo te plaatsen dat de kogel steeds de volgende trampoline weet te bereiken en uiteindelijk het doel. Ook hier zijn uitbreidingen voor te krijgen, waardoor het spel steeds uitdagend blijft.

Waar spelen jouw kinderen veel mee?

Vorig artikelFirst Page in Den Haag
Volgend artikelCider, een bubbel in opkomst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in