Pop & Lolli

Heb je plannen om de baby of kinderkamer te gaan veranderen maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je op de muren wilt? Maak dan kennis met de geweldige muurstickers van Pop & Lolli. Ze zijn lief en schattig, maar ook stoer en apart. Weg met saaie witte muren dankzij deze prachtige stickers. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester, waardoor ze lang mooi blijven en niet te vergeten, ze zijn herbruikbaar. Dat vind ik zelf altijd wel zo prettig, want als je een meubel wilt verplaatsen zou het zonde zijn als er dan een sticker achter verstopt zit. Bij Mono Shop kun je de muurstickers van Pop & Lolli kopen, als enige in Nederland. Dus uniek zijn ze zeker. Je kunt de ‘Brave Boys’ stickers kopen, een set die bestaat uit 11 muurstickers. Wil je nog meer stickers dan koop je er gewoon de bijpassende ‘Funky & Fun’ stickers bij. Deze set bestaat uit 39 stickers. Nou, dan heb je toch een mooie set om een kamer mee op te vrolijken. Wat ook wel goed is om te weten is dat van elke set muurstickers die verkocht wordt een deel wordt geschonken aan Zuid-Afrikaanse kinderen voor goede lesmaterialen en een betere toekomst.

Namens Mono Shop mogen we een waardebon van 50 euro weggegeven, zodat je zelf wat leuks kunt uitzoeken in de winkel. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel cm zijn de karakters van de ‘Brave Boys’ muurstickers? Deze actie loopt tot 29 januari 2012.

Vorig artikelRondom Eva
Volgend artikelGeluksWolkje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in