Cadeaupapier Rie Elise Larsen

inpakpapier rie elise larsen groen geel roodCadeautjes inpakken vind ik bijna het leukste dat er is. De maand februari is dan ook voor mij een fijne maand, want veel verjaardagen komen voorbij. Ik ben al flink aan het inpakken geweest. Er liggen cadeautjes klaar voor mijn dochter, maar ook voor vriendinnen, en natuurlijk voor mijn man vanwege Valentijnsdag.

De vellen inpakpapier van Rie Elise Larsen zijn prachtig. Mooie kleuren, vrolijke designs kwalitatief ook heel fijn papier. Helaas gaan ze bij PSikhouvanjou uit het assortiment. Een klein gelukje is wel, dat ze daardoor flink zijn afgeprijsd!

Met de kortingscode WRAP ontvang je tot 17 februari 2014 maarliefst 40% korting op alle cadeauvellen van Rie Elise Larsen. Ben jij net zo’n inpakfan als ik? Dan heb je waarschijnlijk nu al doorgeklikt om te bestellen 🙂

cadeaupapier Rie elise larsen roze blauw

Vorig artikelValentijns DIY
Volgend artikelSpeelse luchtbevochtiger voor de kinderkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in