Ankepanke-leuks

Ik kreeg een enorm pretpakket opgestuurd van Ankepanke. Nu vragen jullie je misschien af wie dat is? Dat ga ik natuurlijk vertellen. Ik “ken” Ankepanke al een poosje, omdat ze eerder van een kindertekening van mijn dochter Sterre een geweldig mooi boekje maakte, wat wij nog vaak lezen. Ik schreef daar al eerder over, namelijk hier. Ankepanke is intussen ook een webshop begonnnen  met zooooveel moois dat je er hebberig van wordt! Ik was bijvoorbeeld erg verrast door de leuke poezensnoet-stickertjes. Humor! Zo maken allergische kattenliefhebbers een poes van objecten in huis. Stickertje plakken en klaar. Daarnaast ontwerpt Ankepanke leuke stempels en kaarten. Ik zag leuke setjes kerstkaarten voorbij komen. Mijn dochter Sterre is weg van het kleurboek voor prinsessen. Schot in de roos natuurlijk voor kleine prinsessenmeisjes. Ik kan nog wel even doorgaan over al het leuks dat Ankepanke maakt en verkoopt, maar beter neem je gewoon zelf even een kijkje in haar webshop. Leuk voor onder de kerstboom of in de schoen.

Namens Ankepanke mogen wij een setje ansichtkaarten weggeven. Laat ons via dit formulier weten wat jij het Ankepanke ook zeker nog eens moet ontwerpen en wie weet ben jij de winnaar! Deze actie duurt tot 25 december 2012.

Vorig artikelSinterklaas in de stad
Volgend artikelHip de feestdagen in bij Janey Kidswear
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in