Lilalabeltje wenskaarten

Ik word altijd heel blij van leuke kaartjes, lieve adresstickers, bijzondere sluitzegels om kadozakjes mee dicht te plakken. Als ik zelf een cadeautje inpak, probeer ik daar altijd een feestje van te maken. Het geeft zoveel leuker als een pakje op zich al een kado is! Als ik op de website van Lilalabeltje kijk word ik dan ook helemaal blij. Wat een leuke spulletjes om te bestellen! Een voorraadje wenskaarten ligt bij mij al in de kast, de adresstickers en sluitzegels gebruik ik regelmatig. Je wordt gewoon vrolijk als je een envelop openmaakt en je ziet de ontwerpen van Lilalabeltje.

Namens Lilalabeltje mag ik een vrolijke prijs weggeven, te weten: een set van 4 wenskaarten inclusief de bijpassende adresstickers en sluitzegels. En ja, daar moet je natuurlijk wel weer iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat je ontvangt wanneer je Wenskaarten Set 2 bestelt. Deze actie loopt tot 17 februari 2011. Kun je zo lang niet wachten? Bestel dan de gehele maand de spulletjes van Lilalabeltje met met de kortingscode hipenhotwenskaarten en ontvang 15% korting.

Vorig artikelHevea Fopspeen
Volgend artikelDweil robot
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in