Cake Lingerie

Wie denkt dat je tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode van dat hobbezak-ondergoed aan moet, heeft Cake Lingerie nog niet in zijn favorieten staan. Dit bijzonder mooie lingeriemerk vindt zijn oorsprong in Australië en is tegenwoordig ook in Nederland te koop. Ik kreeg een setje opgestuurd om te testen en ik ben erg enthousiast. Het is echt mooie kwaliteit. Lekker stevig, waardoor alles mooi past en niet na 1 keer wassen dun wordt of scheef zit. Ook de beha’s zijn fijn, waardoor je kleding mooi zit en je beha tijdens het voeden zeker gezien mag worden. De lingerie is verkrijgbaar in alle soorten en maten, dus er zit zeker voor iedereen wat tussen.

Namens Cake Lingerie mogen wij een prachtig setje lingerie weggeven, namelijk de Strawberry Shortcake. Natuurlijk in een maat naar keuze. Wil je hier kans op maken? Laat ons dan via dit formulier weten wat jouw favoriete Cake Lingerie stijl is (en om alle stijlen te zien, klik je natuurlijk even door naar de website, waar je ook meteen de Nederlandse verkooppunten kunt vinden). Deze actie loopt tot 30 november 2010.

Vorig artikelBabyanne-Cy
Volgend artikelLovy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. wat zou ik dat fijn vinden eens een leuk setje tijdens mijn zwangerschap, met mijn grote maat valt het zo tegen om iets leuks te vinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in