Lovy

Lucky and Lovely Kids Jewelry, daar staat LOVY voor. Je kunt wel zien dat Laura, sieradenontwerpster in hart en nieren, een passie heeft voor het maken van prachtige versiersels voor baby’s en kindjes. Alles schittert, glimt en blinkt. Precies waar kinderen van houden. En niet alleen lief en schattig voor de meiden, LOVY ontwerpt ook stoer en cool voor de jongens. Skateborden, piraten, voetballen. Helemaal leuk! En de meisjes kunnen de mooiste armbandjes vinden met parels en swarovski kristallen. Als het maar glimt, dan vinden ze het vaak al mooi, maar deze sieraden zijn om te bewaren en door te geven van generatie op generatie. Een heel persoonlijk cadeautje voor een vriendin met een babytje bijvoorbeeld. Ik ga ‘m onthouden, want hier is de babyboom in mijn omgeving niet te stoppen. En het lijkt me bovendien prachtig om zoiets onder de kerstboom te leggen! Je koopt LOVY bij Desingerbaby.nl.

Edit: zojuist kwam er per post een prachtig doosje met een nog prachtiger armbandje van LOVY voor mijn dochter Sterre! En werkelijk….nog mooier dan de beelden op de website…  

Fan van Lovy? Of kende je het nog niet en ben je blij verrast? Dan wil je met deze actie zeker meedoen! Je kunt namelijk een First Pearls baby- of kinderarmbandje naar keuze plus een bijpassende mama-armband ter waarde van 69,95 euro winnen! Als dat geen mooie prijs is, dan weet ik het niet meer… Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten welk verhaal er schuilt achter het zilveren belletje in de LOVY collectie? Het antwoord geef je door via dit formulier en wie weet ben je straks eigenaar van deze bijzondere prijs! Deze actie loopt tot 1 december 2010.

Vorig artikelCake Lingerie
Volgend artikelChickies & Binkies
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in