Kinderfeestboxen & doe-het-zelf pakketten

PIP vogelhuisjesDIY is hip. Steeds meer zie je dat mensen niet meer kant en klaar willen kopen, maar liever zelf knutselen. Zo geef je je eigen draai er aan en heb je eigenlijk steeds iets origineels. Wij kregen van Puck & Pol een geweldig tof Pip knutselpakket opgestuurd. Sterre kon er haar eigen vogelhuisje mee gaan maken. Het pakket was heel compleet en het sprak meteen aan. Behang, plaksel, verf, lint, het wordt allemaal meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag. De handleiding is duidelijk, dus eigenlijk is er niets wat je kan tegenhouden om ook zo’n leuk vogelhuisje te maken. Prettig voor dat lentegevoel. Voor meer knutselpakketten kun je de website van Puck & Pol bekijken. Mis zeker niet de verjaardagsboxen, met hele leuke activiteiten voor een kinderfeestje. En uiteraard hebben ze ook en facebookpagina.

Korting! Tot 12 april ontvang je bij je bestelling 10% korting met de kortingscode hipenhot10%.

Namens Puck & Pol mogen wij een geweldig knutselpakket PIP vogelhuisje weggeven! Daar moet je uiteraard wel iets voor doen. Laat ons via onderstaand formulier weten hoeveel verschillende PIP knutselpakketten Puck & Pol aanbiedt. Deze actie loopt tot 12 april 2014.

kinderfeestbox en knutselpakket decopatchzeepketting

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelEen vriesglas, wat is dat?
  Volgend artikelVoorjaarsvogeltjes
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in