Commodemandjes

Cottonbaby is deze maand gekomen met superleuke commodemandjes, 12 verschillende soorten, dus voor elk wat wils. Het zijn opvouwbare opbergmandjes voor bijvoorbeeld op de commode om alle losse spulletjes zoals verzorgingsflessen, luiers, kam/borstel in op te bergen. Maar ook voor kleding zoals rompers, sokjes, e.d. Voor de kamer van Lenthe ontving ik van Royaltykids een fuchsia, die nu prijkt op haar commode. Naast al het lente-geel hebben we nu dan toch iets fel meisjesachtig roze!  Handig trouwens, die bakjes. Ik heb het 5 jaar zonder gedaan, maar het staat een stuk leuker zo met de luierdoekjes, zakjes en bodylotion van Weleda in zo’n bakje. Alles los geeft toch een rommelige indruk. Goed verzonnen dus, van Cottonbaby! En slim ingekocht door Royaltykids. De binnenkant is geplastificeerd en daardoor gemakkelijk schoon te maken. De afmeting is: hoogte 10 cm, breedte 20 cm lengte 14 cm.

Namens Royaltykids mogen wij  zo’n handig commodemandje weg geven. En natuurlijk moet je daar als lezer wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welke BN’er de broer van de eigenaar is van deze webshop? Deze actie loopt tot 8 augustus 2012.

Naast deze leuke winactie mogen zwangeren de kortingscode: ‘zwanger’ gebruiken voor 5% kassakorting.

Vorig artikel3Vosjes
Volgend artikelGepersonaliseerd labeldoekje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in