Pareltjes van Dwell Studio

Ik weet nog goed wanneer ik voor het eerst kennis maakte met de producten van Dwell Studio. Ik was zwanger van Yuren, maar wist nog niet dat ik een jongetje in mijn buik had. Op de 9maanden beurs liep ik tegen een ontzettend leuk kamertje aan, met roze, blauw en groen. Er stonden een hoop accessoires van Dwell Studio, dat merk was toen net in opkomst in Nederland. Ik was verkocht, vond het zò leuk! Intussen zie je Dwell Studio steeds vaker opduiken, waaronder bij webshop Felientje. Zij hebben een heel uitgebreid assortiment. Superleuk babyspul, maar ook ontzettend mooi houten speelgoed van Dwell Studio. Zoals bijvoorbeeld de puzzels of de stempels. Perfecte cadeaus voor onder de kerstboom. Duurzaam, zo goed als onverwoestbaar en prachtige designs. Zeker weten dat veel kinderhartjes daar harder van gaan kloppen!

Namens Felientje mag Hip & Hot jullie een korting aanbieden van 10% op alle Dwell artikelen. De code die je hiervoor moet gebruiken is dwell2011. Veel shopplezier!

Vorig artikelHoutspel
Volgend artikelEarth Mama Angel Baby
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in