Back to school

Het is zover. Mijn dochter en ik zijn de laatste vakantieweek in gegaan. Vanaf volgende week is uitslapen er niet meer bij. Vroeg opstaan, een race tegen de klok om zoonlief op tijd bij het kinderdagverblijf af te leveren en dochterlief op tijd op school af te zetten. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen, nieuwe leermomenten en… misschien wel een nieuwe schooltas! Of de eerste schooltas, voor de kinderen die dit jaar 4 worden en voor het eerst de kleuterklas mogen gaan verkennen. Spannend! Een van de beste adresjes hiervoor is natuurlijk Goede Schooltas. Hier vind je zeker weten voor elk wat wils. Jong of oud, stoer of schattig, hip of vintage, het kan er allemaal!

Namens Goede Schooltas mag Hip & Hot een zwemtas vlinder beschikbaar stellen voor de winactie. We willen graag weten wanneer Goede Schooltas voor het eerst haar deuren opende. Dat geef je door via dit formulier. Deze actie duurt tot 10 september 2011.

Daarnaast kan iedereen die bij Goede Schooltas een leuke tas heeft gevonden deze bestellen met 10% korting. Vul hiervoor de code Hip&Hot2011 in. Deze code is geldig tot en met 1 september 2011.

Vorig artikelDotje & Knotje
Volgend artikelTashangers en kledingmarkers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in