Underwunder

Het duurt niet lang meer of de kleine Yuren komt in de fase van zindelijk worden. Hij wil nu al steeds op de wc. Dat ziet hij zijn grote zus doen. Hij doet er niks op, gewoon zitten en dan later onder de douche zijn plasje doen. Maar straks, als hij het allemaal wat beter snapt, gaan we toch eens een poging doen. Nu werd ik door een lezer van deze site getipt over het geweldige “Underwunder“. Zij hebben een Toddler zindelijkheidsbroekje en dat scheen fanastisch te werken. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld en ik probeerde het uit. Ze had gelijk! Dit werkt heel fijn. De Toddler UnderWunder® is “een normaal onderbroekje”, maar heeft een bijna onzichtbaar ingenaaid absorptiekruisje. Dit kruisje is voorzien van een viertal ‘onzichtbare’ absorptielagen, die ervoor zorgen dat de kleine ongelukjes (wat elke peuter in het begin zal hebben) worden opgenomen. De Toddler is er voor jongens en meisjes. Voor de jongens een stoere boxer, voor de meisjes een lief broekje maar ook voor het wat stoerdere meisje een cool broekje. Het milieu wordt overigens minder belast doordat het broekje gewoon in de wasmachine kan worden gewassen.

Namens Underwunder mogen wij 3 Toddler setjes weggeven. Laat ons via dit formulier het antwoord op de volgende vraag weten: Hoeveel ondergoedlijnen heeft UnderWunder? Deze actie loopt tot 3 januari 2012.

Vorig artikelContainerkast
Volgend artikelCowboys & Cupcakes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Ik ben vandaag direct naar prenatal gereden om een setje te kopen en uit te proberen. ik hoop dat het werkt, zal het laten weten. Mijn dochter met downsyndroom is al bijna zindelijk, maar vanwege de wat lagere spierspanning duurt het langer voordat ze helemaal op kan houden en niet binnen 30 sec. op de wc moet zitten als ze eenmaal moe.
    Dit zou weleens de uitkomst kunnen zijn! keep you posted.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in