Stempel tandje

PrintNu het wisselen van tanden big time zijn intrede heeft gedaan in huize hipenhot, is het een groot item. Regelmatig laat Sterre zien hoe los haar tand zit, of er zit er wèèr eentje los. Het fietsenrek is inmiddels vervangen door 2, veel te grote, nieuwe tanden. We zullen maar zeggen dat het leeft. Zo ook het poetsen van de tanden an zich. Met name in de ochtend is Sterre vaak niet vooruit te branden als ze naar school moet. En nu ze haar blijvende gebit krijgt, vinden wij het toch belangrijk dat ze minimaal 2 keer per dag haar tanden poetst. Vandaar dat we tegenwoordig een poetskaart hebben hangen. Na elke keer poetsen mag ze een stempeltje zetten. Van een tand. En gek genoeg: het werkt! Ze vindt het stempelen van het tandje namelijk heel leuk om te doen. Bij de wastafel hangt dus nu een stempelkaart en er ligt een stempeltje met een kussentje stempelinkt.

Ook zo’n leuke tandenstempel gebruiken om je kind te motiveren zijn of haar tanden te poetsen? Je koopt het via High Teeth voor €5,95.

stempel tand

Vorig artikelMens erger je niet in ‘t groot
Volgend artikelDe eerste beugelbh zonder beugel
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in