Octopus Pebble Child

pebble child octopusWij houden van handgemaakte producten. Fair trade, zonder foute toevoegingen, zeker voor baby’s is dat een must. Toen we op de redactie de gehaakte octopus van Pebble Child ontvingen, waren we meteen verkocht. Een geweldig grappig ding, en door de tentakels erg interessant voor baby’s. Ook onze Lenthe, toch al ruim anderhalf, ging er meteen mee aan de haal. Het is duidelijk: deze octopus spreekt kindjes aan. Het vriendelijk kijkende gehaakte zeedier is de ideale knuffel voor ieder kind. Naast knuffelen, kunnen kindjes er ook heel goed mee spelen. Het mooie is, dat Pebble Child door de verkoop ervan werkgelegenheid creëert voor kansloze vrouwen in Bangladesh!

Het is weer win-woensdag, en dat betekent dat wij een Pebble Child octopus verloten onder onze lezers. Wat moet je hier voor doen? Laat ons weten via onderstaand formulier, aan wie jij deze lieve octopus wilt geven en waarom. Wie weet mag je ‘m dan over een maandje in ontvangst nemen!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  octopus knuffel gehaakt

  Vorig artikelSpeelse luchtbevochtiger voor de kinderkamer
  Volgend artikelDe allerleukste feestartikelen
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in