Crafting Peace kussens

Ik houd wel van vogeltjes. Op notitieboekjes, in boeken, maar ook in mijn interieur. Ik was dan ook blij verrast toen ik zag dat Gaaf! Hergebruik een vogel kussen in het assortiment heeft opgenomen. Deze eerlijke designkussens van het merk Crafting Peace zijn vrolijk van kleur. Een echte blikvanger, maar tegelijk een mooi object voor je kinderen om te betrekken in hun spel. Na afloop gaan ze gewoon weer terug op de bank of in de kast. De kussens komen uit Afghanistan. In één woord prachtig!

Gaaf! Hergebruik biedt lezers van Hip & Hot die net als ik van mooi design houden een korting aan van 10% op het gehele assortiment. Gebruik de code hipenhot0611 bij je bestelling en de korting wordt automatisch verrekend. Deze korting is geldig tot 21 juli 2011.

Vorig artikelMuck kinderkleding
Volgend artikelBibetta slab
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in