Waarom iedereen een plaid in huis moet hebben

plaid knitfactoryHet is koud buiten. Ik ben, met dikke 33 weken buik, niet meer zo mobiel, dus ik nestel me het liefst met een tijdschrift en een plaid op de bank. Lekker warm, echt coconnen dus. Mits ik nesteldrang krijg en de kasten overhoop haal om op te ruimen.

Wij hebben thuis 2 plaids, die er prachtig uitzien op de bank. Er wordt dankbaar gebruik van gemaakt, ook door de kinderen als ze het koud hebben. Sterre, die het lezen ontdekt heeft, zit graag met een boek en plaid op de bank en ook de kleintjes leggen ‘m vaak over zich heen als ze iPad kijken. Daarnaast zijn ze net zo makkelijk onderdeel van het spel. Een plaid wordt een boot, of een hut, of een deken voor de poppen. Multifunctioneel dus. Voor mij zijn er dus 3 redenen waarom je een lekker warm plaid in huis moet hebben:

1. heerlijk om onder te zitten als je het koud hebt

2. prima speelmateriaal voor de kinderen

3. een toevoeging aan je interieur, want het staat zo lekker warm in de winter!

Wij hebben ons plaid trouwens via de Knit Factory. Zij verkopen naast lekkere warme winterplaids ook andere mooie interieur spullen, zoals lampenkappen, kussens en tafellopers. Allemaal met de ontworpen en geproduceerd in Nederland. De stijl is een beetje sterk en stoer en de kleuren zijn vooral basiskleuren, prima te combineren dus.

sfeerbeeld knit factory

Vorig artikelEco matrassen voor kinderen en volwassenen
Volgend artikelFoto weekoverzicht van Judith #1
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in