More Than Hip

detail socorroOh boy, naast Hip & Hot heb je nu ook More Than Hip. De naam zegt het al, wat je daar in de webshop vindt is meer dan hip. Dus hip design gecombineerd met eco & eerlijke productie. Dit levert allerlei mooie producten op met stuk voor stuk een bijzonder verhaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van tassen en sieraden van bliklipjes of binnenbanden? Sommigen worden zelfs gemaakt door een indianenstam uit Colombia! Een greep uit de collectie: tassen, sieraden, mode accessoires, protemonnees, hangmatten, shoppers, wonen, werken, kinderen. En alles van hoogwaardige kwaliteit en helemaal hipperdepip! Wat mij erg aansprak voor de komende winter waren de heerlijk warme 3d sjaals van fleece. Alleen het idee al… Aan hangmatten gaan we van de zomer pas denken, maar dan zijn ze hier wel superleuk. De bamboo-vasten zijn trouwens ook heel bijzonder en tot slot wil ik in de categorie kinderen de Snooshy niet overslaan, deze knuffel wordt zeker weten de beste vriend van ieder kind!

snooshy is coming

En over deze leuke Snooshy gaat de vraag voor de winactie van Morethanhip.nl. Het is namelijk de bedoeling dat je even uitzoekt waar de Snooshys van gemaakt zijn. Dat antwoord laat je weten via dit formulier. En waarop maak je dan kans? Op deze enorm hippe Escamas-tas van Cyclus twv maarliefst 89 euro! Daar wil je zeker wel mee gezien worden. Meedoen dus! Deze actie loopt tot 9 december 2009.

Escamas 2

Vorig artikelHip & Lief
Volgend artikelPetit Bazaar 2e editie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in