Dat zit wel snor voor vaderdag!

seizoensboom vaderdag snorren Vaderdag komt er aan, volgende maand is het al zover. Lijkt nog ver weg, maar voor je het weet zijn we een week of 4 verder. En ja, dan moet de seizoensboom natuurlijk een stoere look krijgen. Al vrij snel kwam ik op het idee om er zwarte snorren in te hangen. Dus ik ging op zoek en kwam terecht in de webwinkel van Meneer Simmering. Hier vind je “retro en vintage stuff for men“, en daar vond ik al snel de snorren die ik nodig had. Ik koos voor een mis van strijkapplicaties (die kan ik straks nog leuk op een shirt strijken voor Yuren bijvoorbeeld, of misschien ook wel voor papa zelf), magneet-snorren, cadeaulabels met snorren en leuke kaarten met snorren.

Altijd leuk

De seizoensboom was zo versierd, en er kwamen al veel leuke reacties op de foto die ik postte op Instagram. Ik blijf er lol in hebben om de boom telkens weer op een originele manier te versieren. De boom is tijdloos en eenvoudig. Wat je er ook in hangt, het staat altijd leuk.

snorrentape

DIY

De snorren kun je natuurlijk net zo goed zelf maken, als je er geen geld aan wilt uitgeven. Gewoon googlen op afbeeldingen, een mooie uitkiezen en 10 keer uitprinten. Even knippen, een gaatje er in met een perforator, touwtje er doorheen en hoppa, klaar is je snor.

Meneer Simmering

Bij de webwinkel van Meneer Simmering kun je trouwens ook prima slagen voor een vaderdagcadeau. Naast de snorren, verkopen ze ook stropdassen, herentassen, accessoires, auto’s, boeken, papierwaren, blikjes, mannenservies en nog meer moois. Bovendien verzenden ze nog gratis ook boven de €35,00.

Wat vind jij eigenlijk van de snorren-hype? Hot or not?

PS Wil je ook nog zo’n leuke seizoensboom? Je koopt ‘m bij ons in de webwinkel!

magneetsnorren

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in