Met 4 kinderen op de fiets, dat doe je zò!

bakfiets met bobikeTja, toen hadden we 4 kinderen, en een bakfiets waar er maar 3 inpassen. Die bakfiets is reuze handig in de stad, waar met de auto gaan niet altijd even praktisch is. Tuurlijk kan Sterre inmiddels zelf fietsen, maar echt fanatiek is ze nog niet. Het is te koud, te nat, te winderig, noem maar op. Nou zijn we echt niet zo flauw hoor, met haar, maar het is ook in ons eigen belang als ze niet zelf fietst, want heel snel gaat het nog niet.

De oplossing

De oplossing vonden we in een Bobike ONE fietsstoeltje op de bagagedrager van de bakfiets. Nu hadden we opeens wèl weer een extra plek. En als Sterre dan toch zelf fietst, kan er een vriendje of vriendinnetje mee.

Bobike One

De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje met een modern, slank, Nederlands design. Wij hebben het dus op de bakfiets gezet, maar het kan natuurlijk op iedere fiets worden gemonteerd. Het is een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en fijn. De voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap, zodat het niet per se afgestemd hoeft te zijn op de lengte van 1 kind. Het achterzitje is voorzien van het Click & Go montage systeem voor snelle montage én om het zitje eenvoudig op een andere fiets te zetten.

fietsstoeltje bobike one

Verkrijgbaarheid

De Bobike ONE is verkrijgbaar in een mini uitvoering (€ 64,99) voor voorop de fiets en een maxi uitvoering (€ 84,99) voor achterop de fiets. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren, Urban Black, Snow White, Urban Grey, Chocolate Brown, Sky Blue, Strawberry Red, Crisp Copper.

Welke kleur is jouw favoriet?

BobikeOne_March_Marlous-30-web

1 REACTIE

  1. Hé wat een mooie oplossing!
    Betere en mooiere stoeltjes als we destijds bij onze meisjes hadden, bij ons fietsen ze beide zelf…. geen zitjes meer bij ons!

    Groetjes,
    Nathalie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here