De beste manier om snel een hip geboortekaartje te vinden

tn1_geboortekaartje-day-front-0Ook in dit nieuwe jaar zullen er weer veel baby’s worden geboren. In 2014 waren dat er in Nederland alleen al zo’n 176.000*. En bij een geboorte hoort een bijzonder geboortekaartje. Hiermee maak je immers kenbaar dat het liefste, mooiste en schattigste kindje van de wereld is geboren!

De zoektocht naar een geboortekaartje valt nog niet mee; misschien heb je dat al gemerkt. Het aanbod is echt enorm en je ziet door de bomen soms het bos niet meer. Je moet het dus van tips van anderen hebben. En laat het team van Hip & Hot nu fan zijn van Tsjip Geboortekaartjes.

Waarom? Ten eerste natuurlijk door de fantastische kaartjes die je er vindt. Of je nu voor stoer, lief of hip & hot gaat, er is zeker iets van jullie smaak bij. De collectie van Tsjip wordt constant uitgebreid waarbij er goed gelet wordt op trends en actuele thema’s. Verder is het selecteren op de site heel gemakkelijk; je kunt heel gericht zoeken door gebruik te maken van diverse filters. Zo kan je kiezen voor de vier seizoenen lente, zomer, herfst en winter. Natuurlijk heel leuk om een zomerkaartje te kiezen als je kindje juist in dit fijne seizoen geboren wordt. Of je kiest voor één van de thema’s, zoals uiltjes, bloemen of voertuigjes voor stoere jongetjes.

tn1_geboortekaartje-vliegtuig-todd-front-1En heb je hét kaartje gevonden? Maak deze dan heel gemakkelijk zelf op. Je kunt de tekst verplaatsen, een ander lettertype kiezen en de kleur van de tekst aanpassen. En natuurlijk kan je twee proefkaartjes aanvragen, zodat je zeker weet dat het helemaal is zoals je het in je hoofd hebt. En natuurlijk is dat gratis!

tn1_geboortekaartje-dennis-front-0

*kijk voor de actuele cijfers op de website van het CBS

Vorig artikelDe hipste kadoos shop je online bij Kdootjes
Volgend artikelKoken begint met professionele apparatuur
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in