Pinkaminka

P1012330Bij Pinkaminka kocht ik een geweldig Barbapapajurkje voor mijn dochter. Voor slechts 25 euro trouwens, ik had ze bij andere webshops voor 35 euro gezien. Mijn dochter maakt er de blits mee, ze is superblij, als echte Barbapapa-fan. Maar Pinkaminka verkoopt natuurlijk nog veel meer. Vele hippe jurkjes, vaak een beetje retro. Lieve slaapmutsen, grappige tassen, ze pimpt spijkersjasjes en maakt superhippe luiertassen! Die luiertassen zijn heel origineel, lekker groot, vol vakken, extra toilettasje en een verschoonmatje. En weet je? Deze luiertas is perfect te gebruiken als strandtas, wanneer je kindje uit de luiers is!

Capture_811

Voor Hip & Hot heeft Pinkaminka een supergave luiertas gemaakt! Een echte Hip & Hot luiertas, in felle roze kleurtjes en voorzien van ons logo (niet te opvallen hoor). Op de klep zit sprookjesstof met mysterieuze kastelen. Aan de tas hangt de rattenvanger van Hamelen, hij haalt de ratten uit de kastelen. En achterop zit zijn kat, die hem natuurlijk helpt. Hier lees je nog meer over hoe de tas er precies uit ziet. Wil jij deze bijzondere luiertas ter waarde van €129,95 winnen? Dan willen wij graag weten uit hoeveel stofjes deze tas bestaat. Geef het door via dit formulier en wie weet krijg jij na 25 november 2009 te horen dat je de winnaar bent!

P1012325

Vorig artikelBij Izzy
Volgend artikelPSikhouvanjou
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in