Op zoek naar een bijzonder geboortekaartje?

Als je in verwachting bent is het uitzoeken van het geboortekaartje echt super leuk om te doen. Ga je voor een stoer kaartje? Een lieve? Of hou je meer van een grafische kaart?

Het schijnt dat wij in Nederland nogal van standaard geboortekaartjes houden. Maar dat is gelukkig helemaal niet erg, want de standaard kaartjes van de Kaartjesfee zijn per definitie ook heel bijzonder! Bij De Kaartjesfee heb je keuze genoeg. Er is een ruime selectie aan standaard geboortekaartjes, waarbij een aanpassing qua kleur of lettertype natuurijk altijd mogelijk is. Ook een nieuw ontwerp op maat kan. Jij geeft aan wat je wil en dan maakt de Kaartjesfee er een kunstwerkje van. En heb je liever een heel bijzonder en hip kaartje? Scroll dan even helemaal door in de tekst en laat je verrassen!

Een aantal voorbeelden uit de standaard collectie

Kaartje Pukfull34608031

Kaartje Florisfull32176442

Kaartje Suus

full32176423

Absoluut niet standaard en super hip is het vertelkaartje. Met het vertelkaartje verstuur je niet alleen visueel een kaartje, maar is er ook geluid bij. De Kaartjesfee heeft 2 standaard verhaaltjes met bijhorende kaartjes uitgewerkt om de geboorte van jouw kindje op een zeer originele manier aan te kondigen. Het luisterfragment wordt gepersonaliseerd met de namen van jullie gezin. Hoe cool is dat!

Vertelkaart2-2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in