Mooi.ook

Wat een prachtige site met kaartjes heb ik weer gevonden! Deze kaartjes kun je het beste omschrijven als “hip in z’n eenvoud”. Of less is more. Ze zijn simpel, maar stijlvol simpel. Originele ideeën. Zoals een waslijntje met foto’s. Of een hartje gemaakt van vingerafdrukken. Namen, door een vliegtuigje geschreven in de lucht. Zuiver en puur. Precies zoals liefde zou moeten zijn. Al dit moois is te koop bij mooi.ook. Naast trouwkaarten vind je er ook beauty’s van geboortekaartjes. En adoptiekaartjes. Minstens zo belangrijk. Met of zonder foto. Een grachtenpandje, een ooievaar, vogeltjes in roze of blauw, allemaal zo lief! Ook hele leuke tweelingkaartjes trouwens.

Mooi.ook geeft een tricot draagdoek weg bij bestelling van 100 kaartjes en enveloppen. Zo’n draagdoek is natuurlijk heerlijk om je kleintje mee bij je te dragen de eerste maanden, dus een waardevoller gratis cadeau kun je eigenlijk niet krijgen!

Vorig artikelPlint Kleurboek
Volgend artikelOveralls voor kids
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in