De enige sokken tip die je ooit nodig had

soxszb2Sokken. En dan nog geiten wollen ook. Nee hoor, niks voor mij, ik hoor het je bijna denken. Maar lees verder want de sokken van Soxs zijn de fijnste sokken die ik ooit aan heb gehad. En die wil jij ook!

Soxs zijn gemaakt van 60% wol en 40% polymide. Ze zitten heerlijk. Ze zijn heerlijk zacht. En ze zijn heerlijk warm. Ideaal voor op de bank of voor de open haard. Maar ook dragen ze prima in schoenen voor als je naar buiten gaat. En kriebelen zoals de ouderwetse geiten wollen sokken? Nee hoor! Dit komt door de door de superzachte wol die wordt gebruikt om de sokken te maken.

Veel smaken hebben ze niet bij Soxs en dat is eigenlijk wel zo makkelijk. Er is een vrouwensok (roze of mint label, onze size) en een mannensok (oranje label, onze size). De sokken worden verstuurd in een mooie verpakking zodat het ook een ideaal cadeautje is, bijvoorbeeld voor pakjesavond of onder de boom.

soxs-vrouw-buiten2

Namens Soxs mogen we 3 paar van deze fijne sokken weggeven. Vul het antwoord op de vraag uit welk land komt de schapenwol die gebruikt wordt voor het maken van Soxs? in op onderstaand formulier. Uit de juiste inzendingen worden 3 winnaars gekozen die een stel sokken naar keuze mogen uitkiezen. Deze actie loopt tot en met zondag 22 november 2015.

Winactie formulier

Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Naam van de actie (verplicht)

Jouw antwoord (verplicht)

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)
JaNeeIk ontvang hem al

Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

4 REACTIES

  1. Wat een gave sokken.
    De wol komt van Nieuw-Zeelandse schapen..
    Ik zou graag een paar van die gave sokken winnen.

    Groetjes Lotte

  2. De wol komt uit nieuw Zeeland! En deze kou kleum zou ze heel graag willen winnen zoveel dikke sokken geprobeerd en toch altijd koude voeten. Dus ik ben benieuwd of deze mee kunnen verwarmen!

  3. wat een super warme actie ! ik doe heel graag mee want mijn voeten zijn altijd bevroren en die willen het ook wel eens gezellig hebben in deze super Soxs wollen sokken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here