5 tips om het in de herfst binnen fijn te hebben

De wind waait om het huis en de regen klettert tegen je ramen. Wat fijn dat je binnen bent! Eerlijk is eerlijk, de herfst is niet mijn favoriete seizoen. Daarom maak ik het thuis zo gezellig mogelijk. Cocoonen is wat wij doen! Mijn tips:

Heerlijk en uitgebreid koken met de duurzame pannen van Riess. Ze zijn niet alleen prachtig maar dragen ook bij aan een groene manier van koken. Hoe dat komt? Door het materiaal waar de pannen van zijn gemaakt: porselein-emaille! Dit zorgt ervoor dat ze een glad en niet poreus oppervlak hebben. Zo worden er geen stoffen afgegeven en blijft je gerecht zuiver met een pure smaak. De collectie van Riess is te koop bij Green Jump.

pannen greenjump

Op de bank met de fijnste sokken die je je kunt voorstellen, die van Soxs! De sokken zijn gemaakt uit uit 60% wol en 40% polyamide. Ze zijn heerlijk zacht en daarmee ideaal voor in huis. Maar hé, ga je naar buiten? Dan kan je ook prima dragen in je schoen of laars. En zo leuk, de sokken zijn ook in een mannenversie verkrijgbaar (met oranje label).pink-stripe-klein_2

Speel met verlichting en creëer sfeer! Licht doet heel veel in huis, het is belangrijk. Goed licht om te lezen of als je aan het werk bent, maar mooi gedimd tijdens de borrel of het eten. Je stelt het allemaal heel gemakkelijk in met de Idual LED lampen. Met behulp van een eenvoudig te bedienen afstandsbediening dim je de verlichting, pas je de wittoon aan of stel je zelfs de kleur van de LED lamp naar jouw smaak in.8891227144222-424-424Plan een beautydag thuis: maskertje, nagels lakken, uitgebreid in bad, eindelijk die uitgroei eens verven …. ideaal voor een herfstmiddag. Voor mijn gezicht gebruik ik graag de reinigings-spons van Spongeme. Voor elk huidtype heb je er eentje. De spons is geschikt voor de zeer gevoelige volwasssen huid, maar je kan ‘m ook goed voor baby’s tere huidje gebruiken. Tot half november te koop bij Ici Paris.

FullSizeRender

Maak nu eindelijk eens dat vakantieboek van je vakantie. Je zult zien, best leuk om te doen en het haalt een fijne herinneringen aan afgelopen zomer terug. Ik ben fan van Webprint. Je stelt daar je fotoboek eenvoudig samen door foto’s in de pagina’s van het fotoboek te slepen en de foto’s te verplaatsen of in formaat aan te passen. En ook prima betaalbaar!

magini_detail3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here