Geitenwollen sokken kunnen ook hip zijn

soxszb2Sokken. En dan nog geiten wollen ook. Nee hoor, niks voor mij, ik hoor het je bijna denken. Maar lees verder, want de sokken van Soxs zijn de fijnste sokken die ik ooit aan heb gehad. En die wil jij ook! Er is namelijk iets bijzonders met deze fijne sokken aan de hand. Geitenwollen sokken kunnen ook hip zijn. Lees snel verder!

Geitenwollen sokken kunnen ook hip zijn

Soxs zijn gemaakt van 60% wol en 40% polymide. Ze zitten heerlijk. Ze zijn heerlijk zacht. En ze zijn heerlijk warm. Ideaal voor op de bank of voor de open haard. Maar ook dragen ze prima in schoenen voor als je naar buiten gaat. Denk je dat ze kriebelen zoals de ouderwetse geiten wollen sokken? Nee hoor! Dit komt door de door de superzachte wol die wordt gebruikt om de sokken te maken.

Weinig keuze, dat maakt het reuze

Veel smaken hebben ze niet bij Soxs en dat is eigenlijk wel zo makkelijk. Er is een vrouwensok (roze of mint label, onze size) en een mannensok (oranje label, onze size). De sokken worden verstuurd in een mooie verpakking zodat het ook een ideaal cadeautje is, bijvoorbeeld voor pakjesavond of onder de boom.

soxs-vrouw-buiten2

Soxs sokken zijn heel fijn om te gebruiken in huis, zeker in de winter. Ik gebruik ze zelf vaak als sloffen. Of ik doe ze ‘s avonds aan als ik tv zit te kijken. Heerlijk om dan lekker warme voeten te hebben.

4 REACTIES

  1. Wat een gave sokken.
    De wol komt van Nieuw-Zeelandse schapen..
    Ik zou graag een paar van die gave sokken winnen.

    Groetjes Lotte

  2. De wol komt uit nieuw Zeeland! En deze kou kleum zou ze heel graag willen winnen zoveel dikke sokken geprobeerd en toch altijd koude voeten. Dus ik ben benieuwd of deze mee kunnen verwarmen!

  3. wat een super warme actie ! ik doe heel graag mee want mijn voeten zijn altijd bevroren en die willen het ook wel eens gezellig hebben in deze super Soxs wollen sokken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here