De Hippy Chick

hippy chicDe Hippychick heupdrager is een draagriem met een ingebouwd zitje. Ouders kunnen met de heupdrager hun dreumes of baby (vanaf 6mnd) op een natuurlijke manier bij zich dragen op de heup.
De heupdrager kan gebruikt worden op alle mogelijke momenten. De drager is bijvoorbeeld ideaal voor (spitsuren!) thuis, tijdens het winkelen (korte winkeluitstapjes waarbij je geen buggy of kinderwagen mee wilt nemen), ochtend en avondspits (voor onderweg naar de kinderopvang of school), op korte strandwandelingen, tijdens feestjes en tijdens reizen (bijv. op vliegveld, station of metro).

Het is voor het kindje fijn om dicht bij de ouder te zijn en zijn omgeving goed in de gaten te kunnen houden. Ook later als dreumes en peuter wil een kindje graag en vaak gedragen worden. Het zitje is uitermate geschikt voor deze “op – en afstappers”. De stevige riem en het ergonomisch gevormde zitje sluiten naadloos aan op het lichaam. Dit is zowel voor ouder als kind comfortabel. Het gewicht van het kindje wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele heup en ontlast hierdoor armen, schouders en rug.  Zeer geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar
Aanbevolen door osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten en consultatieburo’s.

hippy chic heupdrager

Vorig artikelEen originele manier om foto’s op te hangen
Volgend artikelWinkelen in Stad en win een kadobon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in