Poppedop

We kenden Poppedop nog van de superzachte baby badhanddoek. En nu zijn er weer twee enorm handige producten te koop! Kennen jullie het Kruipertje al? Met dit heerlijke speelbroekje kunnen de kids onbezorgd buiten ravotten en kruipen zonder dat je je druk hoeft te maken over kapotte knietjes of vieze kleren! Dit kruipertje biedt namelijk dé bescherming die je altijd al zocht. Het is een fel, opvallend gekleurd stoer broekje gemaakt van een moeilijk te verslijten stof met extra verstevigde kniestukken. Over de gehele lengte van beide broekspijpjes bevinden zich aan de zijkanten drukknopen zodat je het broekje gemakkelijk uit kunt trekken en weer aan kunt doen. Daarnaast verkopen ze nu ook de luier etui. Zodra je kids beland zijn in de niet-meer-hele-luiertas-nodig-fase, slingeren de luiers vaak gewoon ergens los onderin in je tas of kinderwagen. Met alle gevolgen van dien: opgefrommeld of vies. Hiervoor is er nu een slimme oplossing: de luier etui van Poppedop. Een handig, klein vormgegeven tasje, wat je zo overal mee naartoe kunt nemen. Zo heb je altijd een aantal luiers en doekjes op een super trendy manier bij de hand. De buitenkant van het etui is gemaakt van geplastificeerde stof (makkelijk schoon te maken) en het heeft aan de binnenzijde een vrolijke katoenen print. Het is voorzien van 2 stukjes klittenband waarmee de beide zijden aan elkaar bevestigd kunnen worden. De afmeting is dubbel geklapt 30 x 15 cm. In het etui passen 3 luiers, 1 pakje doekjes; 2 koekjes en een pakje drinken.

Namens Poppedop mogen we een Kruipertje (t.w.v. € 38.95) weggeven aan een van de Hip & Hot lezers. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel producten zijn er momenteel te koop op de site van Poppedop? Deze actie loopt tot 21 januari 2012.

Vorig artikelEarth Mama Angel Baby
Volgend artikelÔ-ma-biche
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in