Madaga

Wanneer je allebei hard werkt en ook nog eens een gezin runt, dan ben je druk. Soms zelfs zo druk, dat gezond koken er bij inschiet. Vanwege een gebrek aan tijd of een gebrek aan motivatie. Wat dan opkomt is het schuldgevoel. Want tja, eigenlijk wil je je kinderen gewoon iets gezonds voor zetten. Ik doe mijn best om dat toch minstens 5 keer per week te doen. Die andere 2 keer schiet het er vaak bij in, omdat ik moe ben of niet alles in huis heb voor een gezonde maaltijd. Ideaal vind ik dan ook de service van Madaga. Zij koken voor Baby’s en Peuters, met 100% smaak en 0% toevoegingen. Er zijn 4 verschillende varianten voor 4 verschillende prijzen. Je ontvangt diverse maaltijden, van ontbijt tot lunch, van avondeten tot tussendoortje. Maar het sleutelwoord is steeds: gezond! En dus als ouder geen schuldgevoel als het even niet lukt. De gerechtjes zijn ongeveer 1 week houdbaar. Je ontvang het ‘s avonds via een koerier die het netjes thuis aflevert. Of je nou in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag woont.

Op de site kun je een proefmenuutje bestellen. Dat heb ik gedaan. En ik was blij verrast! Er zaten heel smakelijk gerechten in. Wel allemaal gepureerd, voor mij hoeft dat niet zo, ik pureer nooit dingen. Ook niet voor de baby’s. Maar gezond en lekker is het zeker! Wil jij ook een proefmenuutje bestellen of misschien eentje als verrassing cadeau doen? Dat kan hier. Handig voor die momenten dat je wel iets gezonds op tafel wil zetten voor de kinderen, maar het even niet lukt.

Vorig artikelSweet Peanut slaapzak
Volgend artikelHippe Hebbedingetjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in